Inspectoratul Teritorial de Munca BUZĂU

Articole și noutăți

Comunicat de presă 24.05.2024 privind Concursul Național ȘTIU ȘI APLIC

COMUNICAT DE PRESĂ

CONCURS NAŢIONAL „ŞTIU ŞI APLIC - SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRIND DE PE BĂNCILE ŞCOLII”

În perioada 17-19 mai 2024, s-a desfășurat la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" din Iaşi, faza națională a Concursului Național "ŞTIU ŞI APLIC" - SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRIND DE PE BĂNCILE ŞCOLII!, marcând în acest an, un moment jubiliar prin cea de a X-a ediție.

Concursul, organizat anual de către Inspecția Muncii, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Iași, și în colaborare cu Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, a atras și anul acesta un număr de 356 elevi însoțiți de profesori din 37 de județe ale țării, precum și din Republica Moldova.

Competiția a avut ca obiectiv principal conștientizarea și evitarea riscurilor la locurile de muncă a viitorilor lucrători pe piața muncii.

Dintre cele cinci echipe de elevi participante la faza națională reprezentând județul Buzău, echipa Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Buzău a obținut mențiune II la secțiunea învățământ teoretic - ciclul inferior, iar echipa Colegiului Economic "Regele Mihai I" Buzău a obținut Premiul Special la secțiunea învățământ tehnologic - ciclul inferior.

Felicitări tuturor celor implicați!!

Galeria media

Sunt de acord